Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

 

ILIRE DAUTI

Anëtare e Aleancës për Shqiptarët. Ka lindur më 27.1.1980 në f. Pallçisht i Poshtëm, Tetovë. Shqiptare. Magjistre, Universiteti Shtetëror i Tetovës. 

Aktivitetet në Kuvend:

 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtare
 • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtare
 • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, anëtare
 • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtare
 • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendës-anëtare
 • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtare
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Dimensionin  Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP IEQ), anëtare
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtare
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin  e Mbretërisë së Danimarkës, anëtare
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë, anëtare
 •   Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, anëtare


e-posta: I.Dauti@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.