Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

 

HALIL SNOPÇE

Ka lindur më 9.6.1973 në Tetovë. Shqiptar. Doktor, SEEU. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

 • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, kryetar
 • Komisioni për Çështje Evropiane.
 • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtar
 • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar
 • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (AP OSBE), anëtar
 • Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Afganistanit, anëtar
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtar
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bullgarisë, anëtar
 •   Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Spanjës, anëtar


e-posta: H.Snopce@sobranie.mk

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.