Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

ELMI AZIRI


 

Anëtarë i Aleancës për Shqiptarët. I lindur më 26.06.1976 në Kumanovë. Shqiptar. Doktor shkence.

Aktivitetet në Kuvend:

 • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtar
 • Komisioni Për Mbikëqyrjen E Punës Së Agjencisë Për Siguri Nacionale Dhe Të Agjencisë Për Zbulim, anëtar
 • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar
 • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Mbikëqyrjen e Zbatimit të Masave për Ndjekjen e Komunikimeve, zëvendësanëtar
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut (AP NATO), zëvendës-anëtar
 • Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, kryetar
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Azerbajxhanit, anëtar
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë, anëtar
 • Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Malit Zi, anëtar
 • Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Konfederatës  Zvicerane, anëtar

e-posta: E.Aziri@sobranie.mk
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.