Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

ATNAN NEZIRI

 

Anëtar i Aleancës për Shqiptarët. I lindur më 20.12.1964 në Reçicë të Vogël. Shqiptarë. Fakulteti i Ekonomisë.

Aktivitetet në Kuvend:

 • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, anëtar
 • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar
 • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar
 • Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e vendeve baltike Republika e Estonisë, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë, anëtar
  •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës, anëtar
  •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentet e  vendeve nga Amerika Latine dhe nga  Karaibet, anëtar
  •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtar


e-posta: A.Neziri@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.