Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

ARTINA QAZIMI


Anëtare e Aleancës për Shqiptarët. E lindur më 13.4.1997 në Gostivar. Shqiptare. Fizioterapi, Fakulteti i Mjekësisë – Tetovë. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

 • Komisioni për Mbikëqyrjen e Zbatimit të Masave për Ndjekjen e Komunikimeve, anëtare
 • Komisioni për Shëndetësi, anëtare
 • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare
 • Komisioni Për Mbikëqyrjen E Punës Së Agjencisë Për Siguri Nacionale Dhe Të Agjencisë Për Zbulim, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Kulturë, zëvendës-anëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (AP KE), zëvendës-anëtare
  •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Dukatës së Madhe të Luksemburgut, anëtare
  •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, anëtare
  •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Rumanisë, anëtare

e-posta: A.Kazimi@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.