Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

ABDULLA SALIU


Anëtar i Aleancës për Shqiptarët. Ka lindur më 4.12.1960 në Shkup. Shqiptar. I diplomuar në fakultetin Ekonomik, Universiteti i Prishtinës.

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar
  • Komisioni Juridik-ligjvënës, zëvendës-anëtar
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtar
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Mesdheut (KP të Mesdheut), anëtar
  • Grupi i deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Kuvendin e Australisë dhe me Kuvendin e Zelandës së Re, anëtar
  • Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë Norvegjeze, anëtar
  •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentet e: Republikës së Kazakistanit, Republikës së Kirgistanit, Republikës së Taxhikistanit, Republikës së Uzbekistanit dhe Turkmenistanit, anëtar
  •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Serbisë, anëtar

e-posta: : A.Saliu@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.