Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Вторник, 1 јуни 2021

Состанок со претставници од Венецијанската комисија за родова еднаквост

Членови на Комисијата за еднакви можности и на Клубот на жените пратенички денеска остварија состанок со претставници од Венецијанската комисија во однос на нацрт-верзијата на Законот за родова еднаквост.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.