Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Четврток, 29 јули 2021

Состанок на Клубот на пратенички за предлог-измените на Изборниот законик

Претседателството на Клубот на пратенички денеска одржа состанок на кој беа разгледани предлог-измените на Изборниот законик.

На состанокот се дискутираше за изнаоѓање решенија кои ќе овозможат заштитни механизми за почитување на принципот на родова еднаквост.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.