Aktivitete të Institutit Parlamentar

KONFERENCA ME TEMË "HULUMTIMI DHE SHËRBIMET BIBLIOTEKARE NË PARLAMENTET" 

Në organizatën e HDP-së (House Democracy Partnership) dhe IFLA-s (International Federation of Library Associations), nëpërmjet programit të përbashkët gjatë gushtit 2016 në Kongres në Uashington u mbajt konferenca me temë "Hulumtimet dhe shërbimet bibliotekare në parlamente", ku mori pjesë aktivisht ekipi udhëheqës i Institutit Parlamentar.

më shumë...

KONFERENCA E DYTË RAJONALE ME TEMË "EFEKTET E KRIZËS SË MIGRIMIT NË SHTETET E EVROPËS JUGLINDORE"

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë ishte nikoqir i Konferencës së dytë rajonale të organizuar nga Instituti Parlamentar, ku morën pjesë përfaqësues të shërbimeve parlamentare për hulumtim dhe informim nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Sllovenia dhe Maqedonia. Gjithashtu, në konferencë morën pjesë edhe përfaqësues të organizatave joqeveritare dhe qeveritare si SDC, NDI, IOM dhe OSBE.

më shumë...

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.