Aktivitete të Institutit Parlamentar

E mërkurë, 11 prill 2018

JANË PËRGATITUR 300 ANALIZA DHE HULUMTIME PËR NEVOJAT E DEPUTETËVE

Instituti Parlamentar (IP) është shërbim i Kuvendit për hulumtime dhe analiza për mbështetje të deputetëve. Që nga mesi i vitit 2014 e deri më sot, Instituti Parlamentar dorëzoi  gjithsej 318 analiza me kërkesë të deputetëve dhe 65 hulumtime me vetiniciativë. Dokumentet janë në dispozicion të të gjithë deputetëve në Kuvend në letër dhe nëpërmjet softuerit të veçantë.

Të dhënat nga puna e shërbimeve të hulumtimit dhe analizës në parlamentet e vendeve të rajonit të paraqitura më poshtë tregojnë se shumica e kërkesave të deputetëve dhe e përgjigjeve të dhëna nga IP bëhen pikërisht në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.