Најави

Петок, 4 јуни 2021 година, 12:00 часот, Кристална сала

Прес-конференција за медиуми

Вторник, 8 јуни 2021 година, 11:00 часот, Кристална сала

Прес-конференција за медиуми

Петок, 11 јуни 2021 година, 11:00 - 13:30 часот

Онлајн состанок на Управувачките групи на Собранието на Република Северна Македонија и Шведскиот парламент

Четврток, 10 јуни 2021 година, Сала на Уставна комисија

Посета на Делегација од Врховната Рада на Украина, предводена од Валериј Зуб, копретседател на Делегацијата од Пратеничката група за меѓупарламентарни односи со Република Северна Македонија 

Среда, 9 јуни 2021 година, 11:00 часот, Кристална сала

Прес-конференција за медиуми

Четврток, 10 јуни 2021 година

Посета на Делегација на Парламентарното собрание на Организацијата за Црноморска економска соработка (ПАБСЕК) 

Четврток, 10 јуни 2021 година, 12:30 часот, Кристална сала

Прес-конференција за медиуми

Вторник, 15 јуни 2021 година, 10:00 часот, Стар кабинет

Посета на новоименуваната српска амбасадорка, Н.Е. Невена Јовановиќ

Вторник, 15 јуни 2021 година, 12:45 часот, Кристална сала

Прес-конференција за медиуми

Четврток, 24 јуни 2021 година, 10:00 часот, Сала на уставна комисија

Неформална средба на претседателот Џафери со претставници на медиумите

Четврток, 17 јуни 2021 година, 12:30 часот, Кристална сала

Прес-конференција за медиуми

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.