Најави

Вторник, 8 јуни 2021 година, 11:00 часот, Кристална сала

Прес-конференција за медиуми

  • Прес-конференција за новинари ќе одржи пратеникот Костадин Костадинов
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.