Најави

Петок, 4 јуни 2021 година, 12:00 часот, Кристална сала

Прес-конференција за медиуми

  • Прес-конференција за новинари ќе одржи пратеничката Соња Михаиловска
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.