Најави

Четврток, 10 јуни 2021 година, Сала на Уставна комисија

Посета на Делегација од Врховната Рада на Украина, предводена од Валериј Зуб, копретседател на Делегацијата од Пратеничката група за меѓупарламентарни односи со Република Северна Македонија 

  • 14:30 - 15:00 часот 

- Средба со претседателот на Собранието, Талат Џафери

  • 15:10 - 15:50 часот
- Средба со претседателот на Комисијата за здравство, Арбен Зибери и членовите
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.