Најави

Четврток, 10 јуни 2021 година

Посета на Делегација на Парламентарното собрание на Организацијата за Црноморска економска соработка (ПАБСЕК) 

  • 10:00 - 10:30 часот, Сала на Влада 

- Средба со претседателот на Собранието, Талат Џафери

  • 10:35 - 11:20 часот, Сала на Уставна комисија

- Средба со шефот на Делегацијата на Собранието на Република Северна Македонија во ПАБСЕК, Лидија Тасевска и членовите

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.