Најави

Петок, 11 јуни 2021 година, 11:00 - 13:30 часот

Онлајн состанок на Управувачките групи на Собранието на Република Северна Македонија и Шведскиот парламент

  • Онлајн состанок на тема: Односот меѓу парламентарното мнозинство и опозицијата во демократските општества
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.