Најави

Четврток, 24 јуни 2021 година, 10:00 часот, Сала на уставна комисија

Неформална средба на претседателот Џафери со претставници на медиумите

  • Претседателот на Собранието, Талат Џафери, ќе одржи неформална средба со претставници на медиумите, на која ќе се разговара за тековните и идните активности на Собранието
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.