Kumtime

E enjte, 29 prill 2021

Vendosja e luleve në varrin e Goce Dellçevit

Me rastin e 118 viteve nga vdekja e Goce Dellçevit, Delegacioni i Kuvendit i udhëhequr nga nënkryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Goran Misovski, i përbërë nga: Daniella Markoska dhe Velika Stojkova-Serafimovska, më 4 maj (e martë) në orën 9:30 në Kishën "Shën Spas", në varrin e Goce Dellçevit do të vendosë kurorë lulesh të freskëta.

më shumë...

E enjte, 11 mars 2021

Vendosja e luleve të freskëta

Me rastin e 78 viteve nga deportimi i 7144 hebrenjve maqedonas në kampin e vdekjes - Treblinka, në emër të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bojan Vasilevski, zëvendëssekretar i përgjithshëm, sot do të vendosë lule në:

më shumë...

E mërkurë, 3 mars 2021

Debat publik i Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve

Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve i Kuvendit, më 5 mars 2021 (e premte), në orën 12:30, në Sallën "Boris Trajkovski", në kuadër të Mbledhjes së Katërt, do të mbajë debat publik me temë: Raporti vjetor për zbatimin e Strategjisë së Barazisë Gjinore për vitin 2019.

më shumë...

E mërkurë, 24 shkurt 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Me rastin e 17-vjetorit të vdekjes tragjike të ish-Presidentit Boris Trajkovski, nënkryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Goran Misovski dhe deputetja Snezhana Kaleska-Vançeva, më 26 shkurt 2021 (e premte), në orën 11:00, do të vendosin kurorë lulesh të freskëta në Shëtitoren e Kolosëve, Varrezat e Qytetit në Butel. 

më shumë...

E mërkurë, 3 shkurt 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKA

Delegacioni i Kuvendit, të udhëhequr nga Goran Misovski, nënkryetar i Kuvendit, në përbërje të Snezana Kaleska-Vançeva dhe Velika Stojkova-Serafimovska, me rastin e 149 vjetorit të lindjes së Goce Dellçev, më 4 shkurt 2021, në оrën 09:30, do të vendosë lule të freskëta në varrin e Goce Dellçevit në kishën "Shën Spas". 

më shumë...

E mërkurë, 3 shkurt 2021

Debat publik për "Projekt konceptin për arsim fillor"

Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, me 5 shkurt 2021 (e premte), në ora 12.00, në sallën e madhe në Kuvend, në kuadër të mbleshjes të tij të 7-të, do të mbajë Debat publik për "Projekt konceptin  për arsim fillor".

më shumë...

E enjte, 14 janar 2021

Prezantimi onllajn i Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve

Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meeshkujve i Kuvendit, bashkë me Klubin e Deputeteve, në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së në Shkup, më 15 janar 2021 (e premte), në orën 11:00, do të mbajë prezantim onllajn të konstatimeve të analizës së Rregullores dhe Ligjit për Kuvendin në aspektin e gjinisë dhe diversitetit të përgatitur nga ekspertët e ODIHR-së.

më shumë...

E martë, 15 dhjetor 2020

Debat publik për Propozim-ligjin për parandalim dhe mbrojtje nga dhuna ndaj femrave dhe dhuna në familje

Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve i Kuvendit, në kuadër të Mbledhjes së Dytë, sot në orën 11:00, në Sallën "Boris Trajkovski", do të mbajë Debat Publik me temë: Propozim-ligji për parandalim dhe mbrojtje nga dhuna ndaj femrave dhe dhuna në familje.

Debati publik është organizuar me iniciativë të Shoqatës për Barazi Gjinore NJË MUNDET! (ЕДНА МОЖЕ)!

më shumë...

E premte, 6 dhjetor 2020

VENDOSJA E KURORËS SË LULEVE TË FRESKËTA 

Me rastin e festës 8 Dhjetori - „Shën Kliment Ohridski“, delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: Goran Misovski, Marija Georgievska dhe Velika Stojkova-Serafimovska, më 8 dhjetor 2020 (e premte), në orën 11:00, do të vendos kurorë lulesh të freskëta para përmendores Shën Kliment Ohridski në BUN „Shën Kliment Ohridski“.

më shumë...

E enjte, 19 nëntor 2020

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR „22 NËNTORI“

Më 22 nëntor 2020 (e diel), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në orën 12:00, Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetëror "22 Nëntori" do ta ndajë çmimin shtetëror "22 Nëntori" për vitin 2020 për mirënjohjen e njerëzve nga jeta politike, kulturore dhe shoqërore në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të cilët kanë kontribuar në avancimin e bashkëjetesës ndërnjerëzore dhe mirëkuptimit të ndërsjellë ndërmjet pjesëtarëve të bashkësive, kulturave dhe feve të ndryshme në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

më shumë...

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.