Kumtime

E hënë, 6 shtator 2021

VENDOSJE E KURORAVE ME LULE TË FRESKËTA

Me rastin e shënimit të jubileut 30 vjeçar, 8 Shtatori – Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, delegacioni i Kuvendit i udhëhequr nga nënkryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Goran Misovski, i përbërë nga deputetet Snezhana Kaleska – Vançeva dhe Velika Stojkova-Serafimovska, më 8 shtator 2021 (e mërkurë), në orën 8:00, do të vendosë kurora me lule të freskëta në varrezat e ish presidentëve Kiro Gligorov dhe Boris Trajkovski, të Shëtitoren e Viganëve – Varrezat e qytetit Butel. 

më shumë...

E hënë, 30 gusht 2021

Koordinimi i rregullt i parë pas pushimit kolektiv

Sot në Kuvend, në ditën e parët ë punës pas kthimit nga pushimi kolektiv i deputetëve dhe KKRMV Xhaferi, i mbajt koordinimi i rregullt i parë i cili ishte në përbërje të plotë.

më shumë...

E hënë, 16 gusht 2021

VENDOSJA E KURORAVE ME LULE TË FRESKËTA

Me rastin e shënimit të Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, 18 gusht, delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në përbërje: Ilija Nikollovski dhe Beti Stamenkoska-Trajkoska, më 18 gusht 2021 (e mërkurë), në ora 14:00, në varrezat e Butelit, do të vendosin katër kurora me lule të freskëta dhe atë në:

më shumë...

E premte, 6 gusht 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Me rastin e shënimit të 20 vjetorit të vdekjes tragjike të dhjetë rezervistëve nga Prilepi, më 8 gusht 2021 (e dielë), Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të vendosë lule të freskëta:

më shumë...

E premte, 30 korrik 2021

VENDOSJA E LULEVE ME RASTIN E 2 GUSHTIT – DITËS SË REPUBLIKËS

Me rastin e 2 Gushtit - Ditës së Republikës, delegacionet e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 2 gusht 2021 (e hënë) do të vendosin kurora lulesh të freskëta:

më shumë...

E premte, 23 korrik 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i përbërë nga nënkryetari Goran Misovski, në përbërje Daniella Nikollova, Beti Stamenkoska-Trajkoska dhe Bedri Fazli, me rastin e tërmetit katastrofik në Shkup, më 26 korrik 2021 (e hënë), në orën 10:00, do të vendosë kurorë me lule të freskëta në Varrezat e Qytetit "Butel".

më shumë...

E hënë, 21 qershor 2021

Grupi Parlamentar Ndërpartiak për të Drejtat e Personave LGBTI bashkohet me Paradën e Dytë në Shkup

Me moton "Jashtë mureve" më 26 qershor (e shtunë) 2021 në Shkup do të mbahet Parada e Dytë e Krenarisë (Skopje Pride) e organizuar nga Rrjeti Nacional kundër Homofobisë dhe Transfobisë.

më shumë...

E hënë, 21 qershor 2021

Pjesëmarrje e Delegacionit të Kuvendit në sesionin veror të AP KE në Strazburg  

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në përbërje Bisera Kostadinovska Stojçevska, zëvendës shef dhe Aleksandar Nikolloski dhe Arta Bilali Zendeli, anëtarë, do të marrin pjesë në sesionin veror të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës i cili do të mbahet në Strazburg, Francë prej 21 deri 24 qershor 2021. Sipas agjendës së sesionit, deputetët do të diskutojnë për mbrojtjen e të drejtave themelore dhe implikimeve juridike të pasaportave Kovid ose certifikatave, si dhe krizën socio-ekonomike të shkaktuar nga pandemia dhe ndikimi i saj mbi të drejtat e fëmijëve.  

më shumë...

E enjte, 20 maj 2021

Vendosja e luleve të freskëta me rastin e 24 Majit - Ditës së Mësuesve Mbarësllavë "Shën Cirili dhe Metodi"

Delegacioni i Kuvendit, i udhëhequr nga nënkryetari Goran Misovski, i përbërë nga Darko Kaevski dhe Velika Serafimovska-Stojkova, me rastin e shënimit të 24 Majit - Ditës së Mësuesve Mbarësllavë "Shën Cirili dhe Metodi", më 24 maj 2021 (E hënë), në orën 09:00, do të vendos kurorë lulesh të freskëta para monumentit të "Shën Cirili dhe Metodi" në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodi" - Shkup.

më shumë...

E enjte, 6 maj 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Delegacioni i Kuvendit, i udhëhequr nga nënkryetari Goran Misovski, në përbërje Snezhana Kaleska-Vançeva dhe Beti Stamenkovska-Trajkoska, me rastin e 9 Majit – Ditës së Fitores mbi Fashizmin, më 9 maj 2021 (e diel), në оrën 08:30, do të vendosë lule të freskëta në Varrezat Partizane - Varrezat e Qytetit në Butel. 

më shumë...

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.