Kumtime

E enjte, 11 nëntor 2021

Vendosja e luleve të freskëta

Me rastin e shënimit të armëpushimit të vitit 1918, më 12 nëntor 2021 (e premte), në manifestimet përkujtimore në Manastir dhe Prilep, Delegacionet e Kuvendit do të vendosin lule të freskëta:

  • Ora 11:00 – Varrezat Ushtarake Franceze – Manastir

Delegacioni i Kuvendit i përbërë nga Bisera Kostadinovska-Stojçevska dhe Ollga Llozanovska

  • Ora 12:00 – Varrezat Ushtarake Gjermane – Prilep
Delegacioni i Kuvendit i përbërë nga Mile Talevski dhe Petar Risteski 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.