Kumtime

E premte, 26 nëntor 2021 

Delegacioni i Kuvendit në Sesionin e 33-të të rajonit të Evropës në AP të Frankofonisë 

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në përbërje: Abdulla Saliu, kryetar i Seksionit dhe shef i Delegacionit në AP të Frankofonisë; Nenad Kociq, nënkryetar i parë i Seksionit dhe Safije Sadiki Shaini, anëtare e Byrosë, do të merr pjesë në Sesionin e 33-të të rajonit të Evropës në AP të Fraknofonisë, që do të mbahet më 26 nëntor 2021 në Tiranë, Shqipëri. 

Tema kryesore e Sesionit të 33-të të Rajonit të Evropës të AP të Frankofonisë është përballja e shoqërive dhe parlamenteve tona me krizën e shkaktuar nga pandemia Covid 19. Në të dy panelet e parapara të diskutimeve do të shkëmbehen përvoja dhe njohuri mes deputetëve për krizën shëndetësore dhe gjeopolitikën – çështje dhe perspektiva.  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.