Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Интерпарламентарно собрание на Православието (ИПС на Православието)Членови:  Миле Талевски
 Ане Лашкоска
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.