Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПС ПСЈИЕ)


Делегацијата во Парламентарното собрание на Процесот за соработка во Југоисточна Европа се состои од претседателот на Собранието, кој е шеф на Делегацијата,  четири членови и четири заменик-членови.

 

Шеф на Делегација:  Талат Џафери
Членови: Мартин Костовски
Павле Трајанов
Владо Мисајловски
 Хусни Исмаили
Заменик-членови: Фаница Николоска
Иван Стоилковиќ
Петар Ристески
Вјолца Адеми
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.