Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ПС ОБСЕ)


Делегацијата во Парламентарното собрание на Организацијата на безбедност и соработка во Европа се состои од шеф на Делегацијата, два члена и три заменик-членови.

 

Шеф на Делегација:  Игор Јанушев
Членови: Моника Зајкова
Халил Снопче
Заменик-членови: Диме Велковски
Гордана Сиљановска-Давкова
Берат Ајдари
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.