Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Северноатлантската договорна организација (ПС НАТО)


Делегацијата во Парламентарното собрание на Северноатлантската договорна организација се состои од шеф, два члена и три заменик-членови.

 

Шеф на Делегација:  Арта Билали-Зендели
Членови: Илија Николовски
Антонијо Милошоски
Заменик-членови: Миле Талевски
Марија Петрушевска
Елми Азири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.