Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Медитеранот (ПС на Медитеранот)


Делегацијата во Парламентарното собрание  на Медитеранот се состои од шеф, два члена и три заменик-членови.

 

Шеф на Делегација:  Ѓорѓија Сајкоски
Членови: Енес Ибрахим
Абдула Салиу
Заменик-членови: Марија Георгиевска  
Иванка Василевска
Бедри Фазли
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.