Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарната димензија на Централноевропската иницијатива (ПД ЦЕИ)


Делегацијата во Парламентарната димензија на Централноевропската иницијатива се состои од шеф, два члена и три заменик-членови.

 

Шеф на Делегација:  Рашела Мизрахи
Членови: Кастриот Реџепи 
Арбен Зибери
Заменик-членови: Љупчо Балкоски
Благица Ласовска
Илире Даути
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.