Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Организацијата за Црноморска економска соработка (ПАБСЕК)

 

Шеф на Делегација: Лидија Тасевска
Членови: Благица Ласовска
Вјолца Адеми

Скендер Реџепи 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.