Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Интерпарламентарната унија (ИПУ) 


Делегацијата во Интерпарламентарната унија се состои од претседателот на Собранието, кој е шеф на Делегацијата и шест члена.

 

Шеф на Делегација:  Талат Џафери
Членови: Диме Велковски
Јован Митрески
Никола Мицевски
Ели Панова
Арбер Адеми
Скендер Реџепи
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.