Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Франкофонијата (ПСФ)

 

Шеф на Делегација:  Абдула Салиу 
Членови:  Ненад Коциќ
Бети Стаменкоска-Трајкоска
Сафије Садики-Шаини
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.