Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve të Lindjes së Afërt dhe të Mesme

 

Kryetar:  MUHAMED ZEQIRI  
Anëtarët: 1. HARI LLOKVENEC
2. RUBIN ZEMON 
3. ARTAN GRUBI 
4. GORAN MANOJLLOSKI
5. PANÇO MINOV 
6. JUSUV HASANI  
7. NEXHBEDIN KAREMANI
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.