Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë

 

Kryetar: 
KATERINA KUZMANOVSKA
Anëtarë: 1. PANÇE IVANOV 
2. KETI SMILESKA 
3. EJUP ALIMI
4. HARI LLOKVENEC
5. ÇEDOMIR SAZDOVSKI
6. MAGDALENA MANASKOVA
7. BLLAGICA LLASOVSKA 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.