Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Bosnjës dhe Hercegovinës

 

Kryetar:  ZEQIR RAMÇILLOVIQ 
Anëtarë: 1. GJULUMSER KASAPI
2. ALIJA KAMBEROSKI
3. FERID MUHIQ 
4. AGIM SHAQIRI
5. LUBEN ARNAUDOV 
6. DAFINA STOJANOSKA
7. NEXHBEDIN KAREMANI
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.