Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve baltike Republika e Estonisë, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë

 

Kryetar:    JULIANA NIKOLLOVA 
Anëtarët:  1. KOSTADIN ACEVSKI
2. DIME VELKOVSKI 
3. AGIM SHAQIRI
4. PAVLINQE ÇESTOJNOVA 
5. NOLLA ISMAJLLOSKA-STAROVA 
6. IVAN IVANOV 
7. SURIJA RASHIDI
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.