Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re

 

Kryetar:    ZORAN ILIOSKI
Anëtarë: 1. SONJA MIRAKOVSKA
2. BETIANE KITEV  
3. MIRA STOJÇEVSKA 
4. MIRSADA EMINI - ASANI
5. KËRSTO JOVANOVSKI 
6. VESNA PEMOVA 
7. ZIADIN SELA 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.