Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve të Amerikës Latine dhe të Karaibeve

 

Kryetar:  EMILIJA ALEKSANDROVA 
Anëtare: 1. NIKICA KORUBIN
2. KOSTADIN ACEVSKI
3. SONJA MIRAKOVSKA
4. MUHAMED ZEQIRI 
5. REXHAIL ISMAILI 
6. LUPÇO DIMOVSKI 
7. MAGDALENA MANASKOVA

 

EMILIJA ALEKSANDROVA 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.