Kumtime

E shtunë, 1 gusht 2020

VENDOSJA E LULEVE ME RASTIN E 2 GUSHTIT - DITA E REPUBLIKËS

Me rastin e 2 Gushtit - Ditës së Republikës, delegacionet e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 2 gusht 2020 (e diel) do të vendosin kurora lulesh të freskëta:

më shumë...

E premte, 24 korrik 2020

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i përbërë nga nënkryetari Goran Misovski dhe Zhaklina Peshevska, me rastin e 57-vjetorit të tërmetit katastrofik në Shkup, më 26 korrik 2020 (e diel), në orën 10:00, do të vendosë kurorë me lule të freskëta në Varrezat e Qytetit "Butel".

më shumë...

E hënë, 4 maj 2020

VËNIA E LULEVE MBI VARRIN E GOCE DELLÇEV 

Me rastin e 117-vjetorit të vdekjes së revolucionarit maqedonas Goce Dellçev, nënkryetarja e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Frosina Tashevska-Remenski, më 4 maj (E hënë), në ora 10.00, në Kishën “Shën Spas”, do të vë kurorë me lule të freskëta mbi varrin e Goce Dellçev-it. 

më shumë...

E enjte, 20 shkurt 2020

Delegacioni i Kuvendit në Sesionin Dimëror të AP-së së OSBE-s

Nga 20 deri më 21 shkurt 2020 në Vjenë, Austri, do të mbahet Sesioni Dimëror i Asamblesë Parlamentare të OSBE-së në të cilën do të marrin pjesë deputetët: Vlladimir Gjorçev, shef i Delegacionit, Jagoda Shahpaska dhe Rexhail Ismaili, anëtarë të Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë.

më shumë...

E enjte, 6 shkurt 2020

DELEGACIONI I KUVENDIT PËR VIZITË ZYRTARE NË BUKURESHT

Delegacioni i Grupit Parlamentar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për Bashkëpunim me Parlamentin e Rumanisë, i kryesuar nga Panço Minov, kryetar i Grupit, i cili përbëhet nga anëtarët: Meral Uzeiri-Ferati, Sashko Kostov dhe Dragan Danev nga 5 deri më 8 shkurt 2020, janë për vizitë zyrtare në Rumani.

më shumë...

E enjte, 6 shkurt 2020

Debat publik me temë: Shpallja e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut mik i revistës "Ballë për ballë"

Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në Mbledhjen e 15-të, më 7 shkurt 2020, në orën 10:00, në Sallën "Boris Trajkovski" do të mbajë debat publik me temë: Shpallja e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut mik i revistës "Ballë për ballë".

më shumë...

E mërkurë, 5 shkurt 2020

Debat publik i Komisionit për Mbrojtje dhe Siguri

Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Mbledhjen e 57-të, më 6 shkurt 2020 (e enjte), me fillim në orën 11:00 - 14:30, në Sallën "Boris Trajkovski", do të mbahet debati publik për Propozim-ligjin për Agjencinë për Zbulim.

më shumë...

E enjte, 30 janar 2020

Debat publik i Komisionit për Arsim, Shkencë dhe Sport

Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, në Mbledhjen e 45-të, më 31 janar 2020 (e premte), në orën 11:00, në Sallën "Boris Trajkovski", do të mbajë debat publik për Propozim-ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për themelim të Universitetit të Shkencave Informatike dhe Teknologjive "Shën Apostoll Pavle".

më shumë...

E premte, 24 janar 2020

Delegacioni i Kuvendit në Sesionin e Rregullt të AP-së së KE-së në Strasburg

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, i përbërë nga Betiane Kitev, shef dhe anëtarët: Shpresa Hadri dhe Nikolla Poposki nga 26 deri më 31 janar 2020, do të marrin pjesë në Pjesën e Parë të Sesionit të Rregullt të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës që mbahet në Strasburg, Francë. 

më shumë...

E mërkurë, 22 janar 2020

Debat publik me temë: Problemet e të kthyerve nga vendet e Bashkimit Evropian në pajtim me marrëveshjet e readmisionit

Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, më 24 janar 2020 (e premte), në orën 11:00, në Sallën “Boris Trajkovski“ do të mbajë debat publik me temë: Problemet e të kthyerve nga vendet e Bashkimit Evropian në pajtim me marrëveshjet e readmisionit.

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 19
  •                     
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.