Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарното собрание на Северноатлантската договорна организација (ПС НАТО)

Делегацијата во Парламентарното собрание на Северноатлантската договорна организација се состои од шеф, двајца членови и тројца заменици членови.

 

Шеф на Делегација:   ИЛИЈА ДИМОВСКИ
Членови:   КАТЕРИНА КУЗМАНОВСКА

 
   Заменик-членови:   КОСТАДИН КОСТАДИНОВ
 ЕМИЛ ДИМИТРИЕВ
 АФРИМ ГАШИ

 

   
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.