Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарното собрание на Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПС ПСЈИЕ)


Делегацијата во Парламентарното собрание на Процесот за соработка во Југоисточна Европа се состои од Претседателот на Собранието, кој е шеф на Делегацијата,  четири члена и четири заменици членови.

 

Шеф на Делегација:   ТАЛАТ ЏАФЕРИ 
Членови:   ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ
 ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ
 ЏЕВАТ АДЕМИ  
 ТЕУТА БИЉАЛИ
Заменик-членови:   ЈУСУФ ХАСАНИ 
 АНЕТА СИМЕСКА-ДИМОСКА
 СУРИЈА РАШИДИ
 ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.