Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарната димензија на Централноевропската иницијатива (ПД ЦЕИ)

 

Делегацијата во Парламентарната димензија на Централноевропската иницијатива се состои од шеф, двајца членови и тројца заменик-членови.

 

Шеф на Делегација:   ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ 
Членови:   ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА
 МИРСАДА ЕМИНИ-АСАНИ
Заменик-членови:   КАТЕРИНА КУЗМАНОВСКА
 ЉУПЧО ДИМОВСКИ
 ГОРАН МИСОВСКИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.