Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Македонија во Интерпарламентарната унија (ИПУ) 

 

Делегацијата во Интерпарламентарната унија се состои од Претседателот на Собранието, кој е шеф на Делегацијата и шест члена.

 

Шеф на Делегација:   ТАЛАТ ЏАФЕРИ 
Членови:   ДИМЕ ВЕЛКОВСКИ
 ЈОВАН МИТРЕСКИ
 ДАНИЕЛА РАНГЕЛОВА
 ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА
 АФРИМ ГАШИ
 ЕЈУП АЉИМИ 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.