Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарното собрание на Франкофонијата (ПСФ)
 

Шеф на Делегација:  ЏЕВАТ АДЕМИ 
Членови:  ФЕРИД МУХИЌ 
ВЕСНА ДАМЧЕВСКА-ИЛИЕВСКА
НИКИЦА КОРУБИН


 
             
             

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.