Најави


Вторник, 25 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.2.2014 год.) (четврто продолжение)

повеќе...Понеделник, 24 февруари 2014 година, 10.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

КОМИСИЈА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО, ШУМАРСТВО И ВОДОСТОПАНСТВО

повеќе...Понеделник, 24 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.2.2014 год.) (трето продолжение)

повеќе...По завршување на 161. седница започнува 162, седница на

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНАТА КОМИСИЈА

повеќе...Понеделник, 24 февруари 2014 година, 14.00 часот, Сала 4

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

(започната на 21.2.2014 год.) (прво продолжение)

повеќе...Среда, 26 февруари 2014 година, 14.00 часот, Сала на Влада

посета на делегација од Бундестагот, на Република Македонија

- Средба на г. Трајко Вељаноски, претседател на Собранието на Република Македонија со пратениците на Бундестагот Јоханес Зеле и Јосип Јуратовиќ

повеќе...Четврток, 20 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.2.2014 год.) (прво продолжение)

повеќе...Четврток, 20 февруари 2014 година, 14.00 часот, Сала на Влада

КОМИСИЈА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, НАУКА И СПОРТ

повеќе...Четврток, 20 февруари 2014 година, 14.00 часот, Сала на Уставна комисија

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

повеќе...Четврток, 20 февруари 2014 година, 10.30 часот, Сала „Борис Трајковски“

КОМИСИЈА ЗА НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА

повеќе...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 17
  •                   
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.