Најави


Четврток, 27 февруари 2014 година, 14.00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ЗДРАВСТВО

повеќе...Петок, 28 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 4

Комисија за труд и социјална политика

повеќе...Петок, 28 февруари 2014 година, 14.00 часот, Сала 4

Законодавно-правна комисија

повеќе...Петок, 28 февруари 2014 година, 10.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

КОМИСИЈА ЗА НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА

повеќе...Среда, 26 февруари 2014 година, 12.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.2.2014 год.) (петто продолжение)

повеќе...По завршување на 162. седница започнува 163. седница на

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНАТА КОМИСИЈА

повеќе...Среда, 26 февруари 2014 година, 10.00 часот, Сала 4

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

(започната на 24.2.2014 год.) (прво продолжение)

повеќе...Вторник, 25 февруари 2014 година, 19.00 часот, Македонски народен театар (нов објект)

Комеморативна академија по повод одбележувањето на 10-годишнината од загинувањето на претседателот на Република Македонија, г. Борис Трајковски

- Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски 

повеќе...Среда, 26 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

Осумдесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија

повеќе...Вторник, 25 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

КОМИСИЈА ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА

повеќе...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 17
  •                   
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.