Најави


Вторник, 14 јануари 2014 година, 11.00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И БУЏЕТ

повеќе...Четврток, 9 јануари 2014 година, 11.00 часот, Сала на Уставна комисија

КОМИСИЈА ЗА ЗДРАВСТВО

повеќе...Среда, 8 јануари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТТАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 16.12.2013 год.) (деветто продолжение)

повеќе...

  • 1
  • ...
  • 15
  • 16
  • 17
  •                   
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.