Најави


Вторник, 4 март 2014 година, 11.00 часот, Сала 4

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

повеќе...Вторник, 4 март 2014 година, 10.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

КОМИСИЈА ЗА ТРАНСПОРТ, ВРСКИ И ЕКОЛОГИЈА

повеќе...Вторник, 4 март 2014 година, 12.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.2.2014 год.) (седмо продолжение)

повеќе...Среда, 5 март 2014 година, 12.00 часот, Сала 1

Осумдесет и седма седница на Собранието на Република Македонија

повеќе...Петок, 28 февруари 2014 година, 15.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ШЕСТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 26.2.2014 год.) (прво продолжение)

повеќе...По завршување на 84. седница продолжува

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.2.2014 год.) (седмо продолжение)

повеќе...Петок, 28 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.2.2014 год.) (шесто продолжение)

повеќе...Четврток, 27 февруари 2014 година, 15.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.2.2014 год.) (петто продолжение)

повеќе...Четврток, 27 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.2.2014 год.) (шестo продолжение)

повеќе...Четврток, 27 февруари 2014 година, 15.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

повеќе...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 17
  •                   
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.