Најави


Петок, 28 февруари 2014 година, 14.00 часот, Сала 4

Законодавно-правна комисија 

Предлог на дневен ред:

1. Предлог-закон за дополнување на Законот за вработувањето и осигурување во случај на невработеност, по скратена постапка - II читање;

2. Предлог-закон за дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка - II читање.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.