Најави


Петок, 28 февруари 2014 година, 15.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ШЕСТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 26.2.2014 год.) (прво продолжение)

Дневен ред:

1. Предлог на закон за дополнување на Законот за вработување и осигурување во случај на невработеност, по скратена постапка;

2. Предлог на закон за дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка;

3. Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за здравственото осигурување, по скратена постапка.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.