Најави


Вторник, 4 март 2014 година, 12.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.2.2014 год.) (седмо продолжение)


Дневен ред:

...
 
38. Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за постапување со бесправно изградени објекти, по скратена постапка;
 
39. Предлог на закон за изменување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, по скратена постапка;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.