Најави


Четврток, 27 февруари 2014 година, 15.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.2.2014 год.) (петто продолжение)

Дневен ред:

...

36. Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за минерални суровини, по скратена постапка;

...

38. Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за постапување со бесправно изградени објекти, по скратена постапка;

39. Предлог на закон за изменување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, по скратена постапка;

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.